Tugas B.Ing Descriptive text

aku sempet 2 hari ga masuk sekolah karena sakit :s nah, pas itu dikasi tugas Bahasa Inggris… kata temenku cuma disuruh bikin descriptive text tentang hewan kesayangan. Aku kan suka banget sama kucing, jadi aku mau bikin tentang kucing, ternyata udah ada yang make. Trus aku jadinya milih Kelinci, dan… udah ada yang make juga. Hmmm.. tp aku ga putus asa, aku pilih ANJING ! ternyataaaaa….. aaagggghh udah ada yang make juga. Trus pilihan terakhirku adalah singa!, karena sama kaya bintangku LEO

Nahh.. udah jadi…            ………..           ketika sampe sekolah, ternnyata udah ada temenku yang pake SINGA ! aduuh mati aku!! huuuhh….. pasrah ajjaa deh…

aku terpaksa bikin lagi deh, tapi binatangnya “HONEYBEE” nah.. kenapa aku pilihh “Bee” ( Lebah ) karena namaku kan BIANDA, biasa dipanggil BEE.. dan beruntng ternyata ga ada yang pake😀

Ahh.. kebanyakan bacot nih aku hehehehe😀 ini nih descriptive text nya…

LION

Lion is One of Africa’s Big Five, the lion is a carnivore (meat eater) and a hunter. It uses its powerful forelegs to grab or slap down large prey that would otherwise outrun it. The jaws are short and strong with long canine teeth that are used to quickly kill the prey, either by biting the neck and strangling or by biting the nose and suffocating.A lioness measures about three meters. The lion stand over one meter tall at the shoulder. He has long hair on his head, neck and shoulders. The hair here is called the mane. The lioness has no mane and is usually a little smaller. When her cubs are born, they are about the size of domestic cats.


Both the lion and lioness hunt for food, usually at night. Like tigers and cats, they can see well in poor light. They hunt grazing animals, such as buffaloes, zebras, and antelopes. Unless they are very hungry, most lion do not attack man or a large animal, such as giraffe or a hippopotamus. Lions that are near a village may steal goats or donkeys or calves. The lion’s huge jaws open up to about thirty centimeters and can kill a medium-sized animal with one bite. The lion can run more than eighty kilometers an hour and jump over a barrier almost two meters high.Lions sometimes hunt in groups. They work together to catch their prey. First, some of the lions hide. The others roar loudly and chase the grazing animal towards them. The hiding lions spring up and kill the animal. When a lion hunts alone, it approaches the animal stealthily and pounces on it.You may see lions in a zoo or at a circus.

udah kannn….. nah.. sekarang aku mau post yang “HONEY BEE”

…………..

tapi… kepanjangan ah… lain kali ajja yaa….😀

hhehheehee Moga bermanfaat yah…😀

Posted on April 12, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: